MINE YNDLINGSBØGER

Fanget (Fifty Shades of Grey)
af E. L. James

Fanget var den første bog, jeg læste fra den erotiske genre. Bare det at lægge den op på båndet i Føtex var en smule grænseoverskridende, men sådan er det ikke længere. Jeg var vild med E. L. James’ bøger, og de vil altid have en speciel plads i mit hjerte. 

I Fanget møder man rigmanden Christian Grey. Han slås med sine indre dæmoner og har et ekstremt behov for kontrol. Hans møde med uskyldige Anastacia Steele vender dog op og ned på hans verden.

Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har læst trilogien. Jeg elsker romantik, drama og spænding i mine bøger, og det får jeg uden tvivl i denne serie. Siden Fifty Shades of Grey kom til Danmark, har jeg læst mange andre bøger i samme genre, og da jeg også læser på engelsk, er der masser af muligheder for at udvide sin horisont.

​Stark-trilogien
af Julie Kenner

Slip mig fri er første bog i Stark-trilogien. Den har ligheder med Fifty Shades of Grey, men så alligevel ikke. Damien Stark er en rig, viljestærk mand, der ikke accepterer et nej. Heller ikke fra den smukke Nikki Fairchild. Hun er bare ikke sådan lige til at overtale … Men Damien giver ikke sådan op!

Jeg havde svært ved at lægge Julie Kenners bøger fra mig, og som det var tilfældet med E. L. James’ bøger, så har jeg også læst Stark-trilogien et utal af gange. Jeg elsker hovedpersonerne og den verden, jeg bliver draget ind i. Der er intriger, masser af følelser, drama og romantik. Det er opskriften på den perfekte bog!

KGI-serien
af Maya Banks

The Darkest Hour er første selvstændige bog i en serie på 12 bøger. Her er der skruet meget ned for erotikken, men til gengæld er der skruet op for spændingen og dramatikken. En gruppe brødre har, efter de er stoppet i millitæret, startet en tophemmelig gruppe (KGI), som tager ud i verden for at redde ofre, der er blevet kidnappet af mafiaen eller andre kriminelle bander. Brødrene tager de opgaver, som regeringen ikke kan klare.

Heltene finder selvfølgelig altid kærligheden på vejen, og jeg elsker de her bøger. De findes kun på engelsk pt., men det er mit håb, at de en dag bliver oversat til dansk. Måske i Forlaget Leatherbound :)

S.E.C.R.E.T – det hemmelige selskab
af L. Marie Adeline

Cassie er en 35-årig servitrice, der er gået helt i stå rent seksuelt efter have mistet sin mand til alkoholen. Ved et tilfælde bliver hun introduceret til den hemmelige sex-loge ”S.E.C.R.E.T,”hvor hun gennemgår ni prøver, som skal hjælpe hende med at udleve hendes seksuelle drømme.

Det var en forfriskende trilogi at læse, og jeg kunne slet ikke lægge bøgerne fra mig. Der er nemlig også svære valg, som skal tages, og timingen er desværre ikke til vores hovedpersons fordel. Man kommer igennem hele ens følelsesregister, og det er det, jeg elsker ved en rigtig god bog. 

The Men Who Walk the Edge of Honor 
af Lori Foster​

When you Dare er første selvstændige bog i en serie på 4 bøger. Denne serie minder om KGI-serien på flere måder. Store, stærke mænd, der redder kvinder som er blevet kidnappet eller er i fare. Mændene er ikke i familie via blod, men gennem deres stærke venskab. I den første bog møder vi Dare, som har en regel. Forretning og privatlivet skal holdes adskilt. Den regel bliver brugt, i det øjeblik Molly vil have ham til at fange de mænd, som holdt hende fanget i længere tid. For første gang er han fristet til at blande arbejde med nydelse …

 

Den her slags bøger er mine yndlings! Jeg elsker stædige, stolte mænd og kvinder, der skal reddes, men som stadig har viljen til at komme på benene igen. Bøgerne findes pt. kun på engelsk. 

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

FØLG MIG PÅ

© 2017 Forfatter Linda G